A to vše jen pro Vás

A to vše jen pro Vás

Anotace: mého srdce paní.

Dobrý večer, Vážená paní

nevydržel jsem čekat do svítání
abych Váš hlas opět slyšet směl.

Nevydržel bych,než přijde ráno.
Rád věděl bych zda Bůh mé prosby vyslyšel
a Vy smíte říci mi své ano?

Tak jsem to řekl,měl jsem snad lhát?
Vím kterou z žen navždy budu milovat.

Vím které z žen je krása víc než čarovná,
vím která z žen je mého srdce královna.

Pod Vašimi okny poníženě stojím
toho co uslyším víc a víc se bojím.
Bojím se toho,jak je to složité,
bojím se toho,že i Vy se bojíte...

...

Je to vážně slovo poslední?
Opravdu...bez Vás můj život zevšední,
bez Vás už smutek nezaženu,
bez Vás,má paní,žít víc nemá cenu.

Bez Vás neměl bych už nikdy klidné spaní.

Jenom jeden polibek,ještě srdce poslechnu
předtím než ho probodnu a naposledy vydechnu

a to vše jen pro Vás,mého srdce paní...
Autor mosquito, 04.05.2008
Přečteno 549x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Danah, a_tao
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básnička, přijde mi jako bych ji napsal sám, ty city jsou v ní cítit a přetékají z ní ven. Je to jako bych tu báseň nečetl, je to jako bych plul vlastníma vzpomínkama. Je nádherná.
Azazen

05.05.2008 14:42:00 | Azazen

Mladíku, je příjemné Vás poslouchat.
Však dcera o dvě okna vedle
šla asi před hodinou spát.

04.05.2008 22:39:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí