Večerní souznění

Večerní souznění

Anotace: ...

Na nebi zlaté hvězdy svítí
les kolem šumí, rybník se třpytí
Však nevnímám krásu kolem sebe
protože velmi blízko mám Tebe
Tiše se line do nočního kraje
Tvůj hlas. Mně zní jak hudba z ráje
A Tvé ruce hladí mě po tváři
na rtech Ti spokojený úsměv září
Šťastná jsem a vím, že nebe
poznám jen proto, že mám Tebe!!!
Autor kleopatra.sedma, 05.05.2008
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta.., jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná!!!Piš dál

15.12.2009 08:53:00 | Markéta..

Nezbývá mi jen doufat, že mi věříš že vám to přeju a že vám to nezávidím=)

06.05.2008 15:08:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí