Lásko

Lásko

Anotace: Tohle je pro nejdůležitější osobu v mém životě...

Když do tvých očí se podívám,
svou láskou k tobě umírám.
Když dotkneš se mě dlaní,
nikdo mě nezachrání.
Však když uslyším tvůj hlas,
chci být s tebou zas a zas.
Tvé polibky chci cítit hned,
prosím má lásko, vrať se mi zpět.

Když pohladíš mě po vlasech,
vnímám jenom tvůj dech
a když obejmeš mě zas
já slyším jen tvůj hlas,
jak promlouvá mi do hlavy,
dál čekat už mě nebaví.

Já chtěla bych být s tebou,
však ty jsi sám sebou.
Ač přesvědčit tě nedokáži,
vždy budu tvá a to ti káži...
Autor katin, 05.05.2008
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí