Růže, vůně a svíčky

Růže, vůně a svíčky

Anotace: ...

Vůně vonné tyčinky vane svůdně,
touhou svou místnost provoní,
jen tebe přizve vábně,
přesně taková, jak smyslům tvým lahodí.

Zář svíček dvou hřeje,
stačí zadívat se na ně chvíli,
záblesky, co pohled tvůj si přeje,
tak blízko a přesto vzdáleny míli.

Lísky růží ladně poletující kolem,
rychle a přesto tak dlouze,
pomalu proplétající se tvým tělem,
podléhající tvé touze.
Autor Tiki, 05.05.2008
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí