Cink...

Cink...

Anotace: ...

Cink... blýzkaví zvuk napoví,
nevíš, co příjde...
Cink... ten hlásek lahodí,
tak řekni, kdy bolest přejde...

Cink... zvuk třepotá se kolem,
nevíš, kdy jej uslyšíš...
Cink... mrazení jenž projde tělem,
tak řekni, zda ještě uvěřís...

Cink... nic nemůže nahradit,
nevíš, zda znovu se rozezvučí...
Cink.... nemůžeš sám pochopit,
tak řekni, zda srdce poručí....

Cink... jak třepotal se smích náš,
nevíš, jak smutek se zjeví...
Cink... na co se ještě ptáš,
tak řekni, co touhy si přejí...
Autor Tiki, 05.05.2008
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Petbab, jára spots
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cink - krásná báseňka
vlastně tip - krásná báseňka

05.05.2008 17:02:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí