Poznal jsem krásu

Poznal jsem krásu

Anotace: ...

Jak kdyby se čas na světě zastavil,
bez dechu před tebou v tu chvíli jsem stál.
Poznal jsem co krása je a srcde jí nastavil,
s tvými vlasy si totiž vánek hrál.

To štěstí mi každý květ kolem nás záviděl,
že byl jsem v tvé blískosti, že's byla jen mou.
Pár letmých doteků... V tvých očích jsem uviděl
touhu, vyznání a jak mne tvé oči zvou,

ať vstoupím do dnů tvých a neodejdu z nich,
ať nikdy nezlomím naší lásky květ...
...
Cesta má štěstím je, stále slyším tvůj smích,
který mi připomíná jak krásný je svět.
Autor Dreamer.Z, 05.05.2008
Přečteno 483x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný..vážně..ať žije máj :)

05.05.2008 15:46:00 | Kengi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí