Jsi Anděl

Jsi Anděl

Anotace: Jednou se každý dočká své lásky,jen opatrně ať ji hned neztratíte....

Prašná cesta,zrezlá brána a zalomený klíč,
krvavé slzy v očích,
na srdci bolavé rány,
sedím schoulený u téhle brány.

Má tvář pokrytá prachem,
boty prošoupané z dlouhých cest,
toužil jsem po klíči,
však osud nadělil mi pěst.

Pěst prázdná,bez naděje,
věděl jsem,
že můj anděl nepřiletí,nepřijede.

V srdci místo lásky,
byla jen rez a vrásky,
na duši bolest,velký žár,
pálil mě moc,však né natolik,
abych vše vzdal.

Stále čekal jsem na lásku,
na srdce,které bude pro mě bít,
na duši co semnou snese žít.

Čekal jsem,mé nohy už nemohly dál,
všechnu sílu na cestách jsem do nich dal.
Proto tu sedím a čekám stále,
až někdo otevře a řekne dále...

Uběhla už nějaká doba,nějaký čas,
Myslíte ,že stalé čekám?

NE!!!!
TED´ MILUJI NADORAZ!!!
Autor Jurísek, 05.05.2008
Přečteno 720x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

doufám že stále.

22.01.2013 21:29:16 | Robin Marnolli

už bohužel ne ...

16.01.2014 21:12:33 | Jurísek

co se dá dělat, život jde dál, asi je někde jestě vhodnějsí okřídlenec...

16.01.2014 21:25:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí