Už ne

Už ne

Anotace: nj nešťastně zamilovaná....

Už tě nechci ani vidět,
za svý city se jen stydět.
Předstírat, že mě nebolí tvoje ne,
já nejsem ta co je z kamene.
Už se tě nechci snažit chápat,
jak se vůbec ve mně mohl zrodit ten nápad.
Že bych mohla bejt šťastná zrovna s tebou,
že to bude snadnější zas ve dvou.
Už tě nechápu a ani nechci,
nemám sílu říct co vlastně chci.
Autor Linuxa, 05.05.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí