Jen ty

Jen ty

Anotace: ...

Obětuji pro tebe celý život,
protože byl stvořen jen pro tebe,
na lásku není nikdy návod,
už nikdy nebudu myslet jen na sebe.

Chci žít už s tebou jen,
protože tě miluji,
byl by to dokonalý sen,
horlivě tě zbožňuji.

Do tvých rukou všechno krásné,
protože jsi dokonalá,
s tebou mi bude všechno jasné,
jsi něžná, krásná a úžasná.

Tvůj úsměv mi pláč bere,
protože bez tebe nemohu,
s tebou se mi rozjasní nebe,
slunečnou budeme mít oblohu.

Všechny krásy nestojí za nic,
protože jen ty jsi krása sama,
nikdy nepláču jen tak pro nic,
ale jen ty jsi mě udolala.

Jen tobě chci vyznat lásku,
protože tě miluji,
to tvých rukou vkládám sedmikrásku,
Delfínku všeho teď lituji.

Ikdyž nevím, jak to je,
protože jsi se uzavřela,
stále vím, kdo jen tebe miluje,
ode mě však daleko utekla.

Jen pro tebe a tvou lásku,
stavím palác nebeský,
děláš mi na čele vrásku,
vím, že nejsem dokonalý.

Srdíčko mé stále tepe,
pro tebe a tvůj smích něžný,
stále chci milovat jen tebe,
bude to láska na dlouhé století.

Cesty se nám nezkřížily,
protože jsi utekla,
změním všechny světa cesty,
abys už nikdy nesmutněla.

Ty, má sladká lásko,
ty, kdo mě miluje ve snu mém,
ty, komu říkám něžně krásko,
ty, jen ty jsi mým osudem.
Autor tearful, 05.05.2008
Přečteno 740x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí