Andílek můj

Andílek můj

Anotace: štěstí, že jsem ho objevila

andílek můj, díva se shora věčnou bránou
andílek se dívá, slzou kropí tento svět
andílek můj, jako teplo už né jeho těla
hřeje mě v srdci

přítel kamarád láska co prvází mě dál
láska opodál, očička krásná, mojeho miláčka
Autor Meriel, 05.05.2008
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, carodejka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi citlive a pekne.

07.05.2008 20:29:00 | carodejka

ST! za pocity a jistou myšlenku ... je to zajímavé a svým způsobem aj působivé.

06.05.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí