Polibek pro Tebe

Polibek pro Tebe

Anotace: ...

Polibek
vzduchem pluje.
Kampak
asi doputuje.
Jaká je
jeho cesta?
Jen jedna,
ze sta.
Pluje Tobě,
celou Tě zulíbá!
Poté jak anděl
mi Tě ohlídá.
Autor Dindane, 06.05.2008
Přečteno 597x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí