Básnička

Básnička

Anotace: ...nikdy pořádně nevim,co sem mám napsat...:-)

Moc bych ti chtěl napsat
jen malinkatou básničku
nemám ale nápad
tak si lehnu chviličku

Lehnu si a zavřu oči
před nimi se mi pak zjeví
kolem tebe kluk se točí
nemá šanci-to on neví

Pořád tě chce jenom chválit
tvoje vlasy,ruce,nohy...
...snaží se tě prostě sbalit
s výčtem kvalit není strohý

Tebe jeho zájem těší
směješ se s ním, jsi s ním ráda
s tvými city je to těžší
máš ho jen za kamaráda

Horkost tělo zachvacuje
když polévá mě pot ve spánku
vidím mu do obličeje
budím se,mám na kahánku

Nevím,zda víš,kdo byl ten kluk
já to teď vím zcela jasně
myslím si,že už je to fuk...
...i když....
.....byl to autor týhle básně...
Autor kofka, 06.05.2008
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, labuť, Caracol, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela milá věcička...
vím, jak tohle kamarádství dokáže naštvat

06.05.2008 16:56:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí