Kráčím

Kráčím

Anotace: kráčím...

Kráčím

Kráčím tmavou noční ulicí,
Kolem není nikdo,
Jen pouliční lampy svítící.

Kráčím,bez cíle,nevím kam,
Jen tak přemýšlím,
Proč já jsem tady a ty tam.

Kráčím a mráz dere se mi pod kůži,
Jen vzpomínka na Tebe mě hřeje,
Ikdyž mé srdce sůží.

Kráčím a snažím se bojovat,
Proti všemu,
Všemu,co začalo nás spojovat.

Kráčím,v myšlenkách se toulám,
Je to těžký,
Mezi rozumem a srdcem vznikla vzpoura.

Kráčím a snažím se býti svá,
Přijmout vše,
Co mi odteďka život dá…
Autor andíleček, 06.05.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Janca.LP, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí