(NE)znám

(NE)znám

Anotace: autobusová vzpomínka

Znám zelené louky,
Znám temné lesy,
Maličké brouky,
Pruhované vosy.

Znám opuštěné domy,
Vyvýšené hrady,
Rozkvetlé stromy,
Třešňové sady.

Znám vodní říčky,
I velká moře,
Uhaslé svíčky,
I laviny v hoře.

Znám lesknoucí hladinu,
Znám vůni šeříku,
Zpěv ptačí poránu,
Večer mrazení větříku.

Znám vysoké hory,
Zasněžené parky,
Vánoční chóry,
Tajemné dárky.

Znám žlutá pole,
Trny černých růží,
Bohatství v dole,
Kdo co komu dluží.

Znám blankytné nebe,
Znám teplo slunce,
Neznám jen Tebe,
Tlukot tvého srdce!
Autor SWEET13, 06.05.2008
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, Alan Black, Dreamer.Z, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je stejně tak krásná jako Ty!

20.06.2008 09:33:00 | Oťas

Myslím, že je povedená.. :o)

06.05.2008 16:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí