Dopis zamilované odkopnutému

Dopis zamilované odkopnutému

Anotace: inspirací mi byla povídka jedné mé kamarádky a tak jsem se pokusila ji převést do veršů za komentáře budu vděčná ;-)

Slzy teď kanou mi na lístek papíru,
máš na tom kus svého vlastního podílu.
Ten dopis na jeden papír se nevešel,
chtěla jsem toho říct tolik nežs odešel.

Jednou si mě učil číst dopis pozpátku,
já ti teď za to dám lekci naoplátku,
nečti to pozpátku, začni na začátku,
teď příjde odplata, čti řádek po řádku.

Jednoho večera vstoupil jsi do dveří,
já byla zmatená, dnes tomu nevěřím.
kolem mě točil se snad celý širý svět,
jednou jsem chtěla ti tohleto vyprávět.

Za celý život jsem nenašla odvahu,
snad není dnes pozdě, házím do výtahu
všechny tvý věci a sleduji podlahu,
odjíždí daleko, rychlostí ze svahu.

Pak jsem si vzpomněla na zimní výlety,
jak já jsem toužila mít s tebou tři děti.
Tomu je konec už, byl jsi mé prokletí,
už jsem tě odstřihla, všechno to odletí.

Alespoň to jsem si původně myslela,
teď ale vidím to, jak jsem se zmílila.
Praštím se pravačkou silněji do čela
a hned mi dojde, že láska nezmizela.

A tak teď píšu ti ten dopis nekrátký
a jenom doufám, že čteš i mezi řádky.
Vím, že náš vztah snad byl vratký,
ale já chci tebe, jen tebe zpátky!
Autor Jamesow, 06.05.2008
Přečteno 1044x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Kávový Poutník, brooklyn, Woski
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Osobité počínání...moc pěkné.

14.08.2008 00:42:00 | Kávový Poutník

už přešla... :-) kdo mě zná, ví, že se většinu svého života pořád jenom něčemu směju :-)

25.06.2008 09:11:00 | Jamesow

třeba ta smuteční nálada přejde. kéž by. přeju Ti to.

24.06.2008 17:21:00 | brooklyn

Hezký a moc...

08.06.2008 13:35:00 | Gabriel17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí