Velký otazník

Velký otazník

Anotace: ...Láska není jen slovo..to určitě ne..

Jak rudé červánky před západem
nechává nás žasnout,
je spásou ač hříšným nápadem
a náhle může zhasnout.

Zhasnout tak rychle jako vzplane,
sbalit si věci a jít,
pryč,daleko,kde nový oheň plane,
kde se snad bude lépe mít.

Láska je jemná sněhová vločka,
tiše si jen tak poletuje,
je plachá jak toulavá kočka,
plíží se,někde kolem tu je.

Ke komu se však nepřiplíží,
tomu srdce vadne,
ač se smrti nepřiblíží,
do propasti padne.

Nemusí znamenat nic
a je to celé jmění,
snad čekáš od ní víc,
však slovo to jen není.
Autor Ludvyx, 06.05.2008
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: kavec, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta láska je jemná sněhová vločka , tak to mne oslovilo ...Jirka

07.05.2008 07:25:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí