Mé zkamání

Mé zkamání

Anotace: ...

Tvořil jsi z ničeho a tvořil jsi mýty,
tvořil jsi krásu a velikou propast,
zapomněl jsi ukázat význam skrytý,
zapomněl jsi si tady svou strast.

Najednou už nudily tě tvé vyslovené hlásky,
najednou jsi utelk v jiný směr,
pohádky tvořené z čiré lásky,
smutků nezměrný sběr.

Tvá nová cesta, říkáš jí čas,
Tvá nová cesta, zvládáš jí sám,
vybral jsi si a nechtěls mě zmást,
vybral jsi si a co já ještě mám?

Hlava plná zmatků,
hlava plná ran,
nechal jsi památku,
nechal, jak nebyl jsi zván.

Utekl jsi a víc nechceš se ptát,
utekl jsi dřív, než byl jsi pryč,
na vlastních nohách musím teď stát,
na vlastních nahách, v nichž zlomil jsi klíč.
Autor Tiki, 06.05.2008
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: kavec, Jacob Bohemicus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dvě první sloky jsou moc podařené ...Jirka

07.05.2008 07:10:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí