Předpovídatelný

Předpovídatelný

Anotace: ...

PŘEDPOVÍDATELNÝ

Něco je špatně.
Znova to cítím.
Tohle není poprvý, kdy si mě nechal čekat.
Smutný omluvy a hodně falešnejch nadějí.
Viděla sem to přicházet, ale stále nevím proč …
Jsem si Tě pustila k sobě.
Věděla jsem to dlouho.
Jsi tak předpovídatelný …
Věděla sem, že něco by mělo být špatně
Takže nemusíš volat.
Nemusíš nic říkat.
Jsi tak předpovídatelný …
Tak si vezmi ty Tvoje prázdný slova a zhroucený sliby.
Dělám všechno, co bych měla.
A teď dělám změnu.
Žiju dnem.
Dávám Ti zpátky, cos' mi dal.
Nepotřebuju nic.
Všude, kde chodím,
Každý, koho potkám,
Pokaždý, když se snažím se zamilovat,
Všichni chtěj vědět, proč jsem tak zlomená.
Proč jsem tak chladná…
Proč jsem uvnitř tak tvrdá…
Proč jsem tak vystrašená…
Proč se tak bojím…
Doopravdy nevím.
Tenhle příběh nikdy nemá konec …
Čekala jsem,
Hledala jsem,
Doufala jsem,
Snila jsem o tom, že by ses mohl vrátit,
Ale já vím, jak tenhle příběh skončí …
Nikdy se nevrátíš…
Nikdy…nikdy…nikdy…nikdy …

Každý, koho miluju …
Každý, o koho se bojím,
Ti všichni budou chtít vědět, co mi je …
Vím co to je…

Protože Ty jsi tak předpovídatelný…
Autor Yithula, 07.05.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, kavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...nevím , ale připadá mi to , že se moc obviňuješ z toho , co ani nejsi , chladná , tvrdá ....jinak se mi ta báseň líbí ...Jirka

07.05.2008 06:43:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí