Srdce

Srdce

Anotace: ...

Srdce osamělé

Jen tak si pluje

Po černé obloze

Ve Velkém voze.

-

Hledá, až nalezne

Další svobodné

Romantické srdce,

Co samo být nechce.

-

A tak si plují,

Tulí se, líbají,

A nic je netíží,

Když srdíčka hoří
Autor daissy, 07.05.2008
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Shark Princess, Úsměv sedmnáctky, LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí