... a možná někam dál ...

... a možná někam dál ...

Anotace: just dreaming ... a trochu toho strachu... Věnováno.

Koupíš lístky do Písku
a možná někam dál
/když budu hodná/.
Drobný provazochodkyně a jejich maringotky,
tvý ruce a to město, co má bejt náhradou za Paříž...
Kontrast v bílobílejch fotkách,
kočka za voknem,
chybíš mi
a to mě asi nutí,
abych všecky vlaky dobíhala.

Šeříkovou vůni obědvám po lžičkách,
přeskakuju falešný tóny
a takhle odpoledne
/když nepíšeš/
strkám hlavu do deště...
a pak se divím,
že mám mokrý triko,
tvý polibky,
a že mi navlhly nesmazatelný dotyky.

Něco je špatně,
zastavily se mraky,
zpěvačka opakuje jednu větu už popátý
a... před měsícem to bylo devět měsíců,
teď je to osm,
pak to bude... jedna noc?
Pro jedinou noc...
Sou všecky tyhle zoufalý sny.
/a toho se bojím nejvíc/

Ještě mě objímej...
A pak jdi.
Za sklem moucha,
prázdný skleničky,
postel,
málo dotyků,
odcházím.
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: pavlis, callowsick, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už brzy...víš co vždycky říkáš? "buď statečná, buď silná"..a to ty všechno seš..nic není nekonečné, Malvínko, Malvínko...

08.05.2008 19:10:00 | Zuz.

;) krásná...jako vždycky...*

07.05.2008 14:38:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí