Mám tě rád

Mám tě rád

Anotace: :-) Další básnička. Já už jsem je tu měl, ale kvůli zablokování účtu celé znova :(

MÁM TĚ RÁD

Někdy musím říct si "stop",
můj život je pár nočních stop,
já jsem tak sám.

Tak chtěl bych Ti moc toho říct,
že nechalas´ mě teď utýct,
já mám Tě rád.

Když paneláky usínaj´,
mý myšlenky tu zhasínaj´,
a jdou už spát.

Já chtěl bych s tebou v pokoji
román mít, ať jsme svoji -
- jen v myšlenkách,
MÁM TĚ RÁD,
MÁM TĚ RÁD.

A říkám si, proč jsem to vzdal,
proč ruku jsem ti nepodal,
vždyť já to vím.

Nevím, nevím, jak bych žil,
kdybych u tebe nebyl,
tak co teď s tím?
MÁM TĚ RÁD,
MÁM TĚ RÁD.

Tak zpívám ten poslední song,
někdo ve tmě zahrál na gong
to poslední.
To poslední, co může být,
že tebe nemůžu už mít,
tak sbohem, hej ...

MÁM TĚ RÁD,
MÁM TĚ RÁD,
MÁM TĚ RÁD.
Autor Zasněný básník, 07.05.2008
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Bžunda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty si ňákej šikovnej... :D

04.08.2008 13:40:00 | popelkamilacek

ty si ňákej šikovnej... :D

04.08.2008 13:40:00 | popelkamilacek

Moc krásný...=)

18.05.2008 15:05:00 | Bžunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí