Miluji tě, lásko má...

Miluji tě, lásko má...

Anotace: Prosté vyznání z lásky...

Jsi pro mě jako kapka vody v poušti
živá voda na tomhle světě
Vždy když tě vidím
srdce se mi rozbuší
a mé rty zatouží po tvých
Nejsi bezchybný, to ani náhodou
ale já tě miluju a to je jediná důležitá věc
V minulosti jsi byl postrach
ale teď už ani ne
Rozhodně si nenamlouvám
že by tě změnila moje přítomnost
ale vím, že jsi se změnil
Stýská se mi po tobě moc
Každou hodinou, minutou kdy tě nevidím víc…
Miluji tě, lásko má…
Autor Monika Lily Serena, 07.05.2008
Přečteno 887x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle mě někdo říct, tak roztáávááám.......:)

07.05.2008 21:13:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí