__-Nejdeš mi z hlavy-___

__-Nejdeš mi z hlavy-___

Anotace: .....

neúmyslně
stávám se bláznem
.
/tak krásnym bláznem..../

jsem tebou posedlá
...a ty tu nejsi a možná ani nebudeš

už jsem se naučila
že všechno má háček
.
ale ten háček má teď tebe...

a já bych vlastně měla být šťastná
protože vždycky ustoupim
...
..
ale teď nechci
protože ty jsi vlastne první
kterej mi v noci mezi náma zapíná prázdno
.
.
moc ti to ublíží
ale já te%d prostě nemůžu!

nemůžu se vzdát!
....

nechám se od tebe nenávidět
...jenom když ty mě budeš milovat

nejdeš mi z hlavy sakra!!!

a já pořád přemejšlim
proč nemůžu bejt s tebou
přestože to tak strašně moc chci
...

přijď si pro mě...
Autor LisSe, 07.05.2008
Přečteno 307x
Tipy 16
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Erion Fate, dva, Naracca, Rošták Domča, už ne pernikova princezna, Mraveneček, 0-0, daissy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..v noci mezi náma zapíná prázdno..
hezký obrat

19.05.2008 21:33:00 | dva

teda,ted jsem se v tom s mím případem našla... KRASNA básnička :-(

14.05.2008 10:52:00 | Rošták Domča

Přesně o mě,máme stejné pocity,je to moc hezká básnička:o)dííííky

08.05.2008 13:57:00 | Mraveneček

Mluvíš mi z duše :) / :(

07.05.2008 22:15:00 | daissy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí