Před branami očí

Před branami očí

Anotace: ...

Poklady nebes koncentrovány,
skryty pod pery vrány –
Brány padlých víček stráží
démanty opálů za nimi,
pod pískem karibských pláží,
jež hledět do očí brání mi,
vidět na čistě bílém pozadí
krystaly očí, co pohladí.

Ante Portas – stojím, čekám…
nemohu jít jinam, než kam
jít musím, kam nutnost míří;
tak mi, lásko, otevři brány,
otevři oči, pusť mne z mříží,
neboť jsou bolestivé rány,
nevidět klenoty tvých očí!
Před branami – mohu vkročit?
Autor Žiťa, 07.05.2008
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzlo

07.05.2008 22:57:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí