Křišťál

Křišťál

Anotace: ...již dozářil...

Srdíčko jak ementál,
co vzal si kdosi do ráže.
Vždyť se ani nezeptal!
/Ne, že by snad překážel!/

Hlava jako velký zvon,
v ní orchestr píšťal,
způsobil to pouze on.

On...
...s očima jak drahý křišťál
a s tváří víc než nevinnou...

On...
...co vlastní si šel pěšinou...
Autor Anjobi., 07.05.2008
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, elfkan, Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí