Ve čtvercích

Ve čtvercích

Anotace: Bloumání ve čtvercích. :)

Jako tělo bez duše
bloumám
blíž zlé předtuše,
bloumám
ve čtvercích.

Jako hvězda bez lesku
bloumám
dál od potlesku,
bloumám
ve čtvercích.

Jako motýl bez křídel
bloumám,
neb nevzlétnu do nebe,
bloumám
ve čtvercích.

Bloumám, bloumám...
...bez tebe...!
Autor Anjobi., 08.05.2008
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí