. . . bych chtěl . . .

. . . bych chtěl . . .

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

Všechna probuzení
(povznesen prohrou včerejšků)
vkreslit na oblohu dne
bílou pastelkou
chtěl bych . . .

. . . oblaka . . .
na chvíli si přivlastnit
i Prahu stověžatou
i Paříž
i Tvoje oči ŽENO
I Tvá ňadra
i Tvé rty
na chvíli kratičkou
chtěl bych jen pro sebe mít

Všechna něha
mámivé chmýří Tvého klína
všechno
co k životu zbývá
na chvíli si přivlastnit
než s ránem odejdeš
budu bloudit červánky
a dlaní hladit
prázdný polštář . . .
. . . vedle na posteli . . .

°
Autor rolon, 08.05.2008
Přečteno 412x
Tipy 21
Poslední tipující: Myrja, Veru, Robert Thomas, staruska, Lenni, Lucie Teru, jedam, PoeziGirl, Equus przewalski, spare, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

než s ránem odejdeš
budu bloudit červánky
a dlaní hladit
prázdný polštář . . .

Dobře...celá je...taková...jaký mam ráda.

09.05.2008 09:46:00 | Veru

líbí se mi tento styl psaní

08.05.2008 16:27:00 | staruska

Povznesen nad prohry
všechno můžeš mít...

08.05.2008 12:42:00 | spare

Moc povedené.
Dobrá práce.

08.05.2008 12:03:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí