Bez titulku.

Bez titulku.

Anotace: Bez komentáře.

Sám sedím v tichu pokoje
a toužím Tebe spatřit
Tvoje fotka co tu je
jen těžko může stačit.

Tak stále čekám odpověď
víš dobře co mně trápí
přec bojím se ji znáti hned
bojím se,že naděje se ztratí.

Já vše jsem Tobě odpustil
ať cokoliv se stalo
o Tebe bojuji ze všech sil
a přece je to málo.

Já životem chci s Tebou jít
vše podřídil jsem tomu
a přemýšlím jak dál mám žít
když nemohu k Tobě domů.

vladyka 05 08
Autor vladyka, 08.05.2008
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tolik,lásky,zaslouží si jí vůbec?

09.05.2008 13:16:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí