Neptej se . . .

Neptej se . . .

Myslet na Lásku
bývá jako svítání
Jako prozírání šerem . . .

Odcházíš . . .
Zázračná cesta návratů
. . . k sobě . . .
Matematika asymtotických řad
. . . vlastních složitostí . . .

A tak když nalézáš minci
máš dvojí volbu
Panna
nebo orel . . .
nebo ji postavit na hranu
ale to je až nemožné . . .
. . . i když . . .

Každý vzlet
ve svém důsledku je pádem
(byť říká se tomu přistání)
Všechna rozhodnutí
svázána protivenstvím
stejná jsou ve výsledku
. . . srovnání . . .

Neptej se tedy
proč stále musíš . . .
. . .
myslet jen na Lásku . . . !
Autor Těšínský, 08.05.2008
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...myslím, že se nikdo neptáme...

08.05.2008 21:36:00 | Lota

líbí se mi...moc pěkná

08.05.2008 19:00:00 | daissy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí