Neúspěšná láska vyjádřená slovy

Neúspěšná láska vyjádřená slovy

Anotace: ...

Každá báseň tobě psaná,
je nedůstojná.
Všechna slova tobě daná,
jsou bezvýznamná.

Každá sloka o tvé kráse,
zbytečná zdá se.
Každý řádek je ti tmou,
ty však světlem jsi, buď i mou.

Lásku pouštim na list perem.
Slůvka skáčou jsou mým tepem.

- Cestou domů na tebe myslím. -
V tom tě vidím...
...ale s jiným.

Inkoust stéká z listu,
utíká před tvou duší chladnou.
Život vdech jsem písmu,
teď vím, že s nadějí marnou.
Autor vinci, 08.05.2008
Přečteno 449x
Tipy 14
Poslední tipující: Fog, Emily Winnacott, daissy, saddova, už ne pernikova princezna, PoeziGirl, rry-cussete, Alan Black, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad bude líp, držím pěsti ;)

22.07.2008 20:17:00 | Emily Winnacott

smutnej život, což? laska je kurva...no...

10.05.2008 20:29:00 | saddova

To cussete: :-P...

09.05.2008 14:44:00 | vinci

víš co si právě napsal?;) tu básničku PRO NĚKOHO...;)

08.05.2008 19:22:00 | rry-cussete

marné naděje - osamnělá kapitola našeho života..

08.05.2008 18:41:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí