MILUJU TĚ! (A nechci!)

MILUJU TĚ! (A nechci!)

Anotace: název mluví za vše... :o(

V trávě opřená o strom sedím,
a myšlenky tiše mi proplouvají.
Na modré nebe zoufale hledím,
závidím párům, kteří se milují.

Ano, opět jsem to nezvládla,
zase je pánem mých myšlenek on.
Bohužel jsem se neubránila,
je pozdě, zazvonil poslední zvon.

Ovládání mi nejde,
sama to moc dobře vím.
Co na tom sejde,
když to ani nezkusím.

Nemyslet na Tebe-to bych chtěla,
lhostejný abys mi byl.
Strašně nenávidět bych tě měla,
chápu, je to jen omyl.

A tak se jen dívám,
slunce mě po tváři hladí.
Nostalgii teď mívám,
nenávidím páry, kteří se "mají".

Kteří se našly,
tiše jim závidím.
Tak hodit si mašli,
přes slzy nevidím.

Tak hrozně, hrozně moc,
s Tebou bych být chtěla.
Jako nekonečná noc,
jak droga, co do těla vjela.

Chci zapomenout,
od myšlenek na Tebe se odprostit.
v klidu Tě minout,
s odlehčením Ti odpustit.

Ale to nejde,
potíž je totiž v tom,
že co se do mě vejde,
že tak moc jak hrom...

MILUJU TĚ!

...A vůlí to nezměním...
Autor Disordine, 08.05.2008
Přečteno 464x
Tipy 9
Poslední tipující: Ten_bez_přezdívky, Cold.Queen., PoeziGirl, obyčejná, Xindy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

strašně moc krásný to máš ! ;) fakt suprácký :D

15.06.2008 07:53:00 | Ten_bez_přezdívky

Přesně, no. Moc pěkně napsané!

12.05.2008 15:47:00 | Cold.Queen.

přesně tak se cítím i já,jak je to zvláštní co dokáže chlap s ženskou udělat a když si to tak čtu není chlap který by byl od druhého odlišný...

09.05.2008 10:54:00 | andíleček

není to špatné...

08.05.2008 21:44:00 | saddova

krásný!!!!
____________________
estli tě to uklidní, nejsi v tom sama!
_________________________________
přesně tohle se ted děje me.....je to hnus.....já říkám : všechny city sou sra*ky

08.05.2008 21:27:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí