Stýskání

Stýskání

Anotace: ...hezký časy to byly, pravda... :)

Kdybych znala zaklínadlo,
byla bych tam zpátky.

/...víš, bylo to tak krátký.../

Proč to takhle utíká?!
Život je krutej.
/Jasně, to se neříká.../

Chtěla bych tě zase vidět
a jeden ušmudlanej úsměv
/ten ti nejvíc sluší./

Měla jsem ti něco nechat...
...ne jen svoji duši.
Autor Anjobi., 08.05.2008
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Bíša, elfkan, janewe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je krásný

08.05.2008 22:55:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí