Tři tulipány

Tři tulipány

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

Tři tulipány
(poslední na záhonu)
k sobě kloní své květy
jímavé loučení . . .

Jako Tvůj úsměv
omluvný
když beze slov
rozplýváš se v mém snu
nad ránem
krásná Lu

Bez pohlazení
bez polibku
míjí mé probuzení
Jen prázdno
svírám ve své dlani
na rtech trpká příchuť
ranního rozjímání

Tři tulipány pod oknem
k sobě kloní své květy
jímavé loučení . . .
. . . bez Tebe
se sladkým snem . . .
krásná Lu . . .

°
Autor rolon, 09.05.2008
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, labuť, spare, Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí