Chtěl bych být...

Chtěl bych být...

Anotace: možná..

Chtěl bych být Tvojí vodní hrází,
co Tě zadrží,
když máš chuť prorazit dál,
tam,
kde bych se o Tebe bál

Chtěl bych být Tvým letním deštěm,
co Tě osvěží
a pošle ještě o kousek dál,
tam,
kde bych se s Tebou smál

Chtěl bych být Tvým tajným krytem,
kde se schováváš
a kam utíkáš před úsvitem,
tam,
kde by ses nemusela bát

Chtěl bych být tím,
kdo tě budí z rána,
utírá slzy,
když si uplakaná,
tím,
co ví a nemusí se ptát

Chtěl bych být Tvojí druhou duší,
která se stará,
i když nemusí
Autor Raallio, 09.05.2008
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: Mia, jitka.svobodova, anaH, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěla bych být oušky té,pro kterou bys byl cokoli..krásné,až se mi zamlžil obzor:-)

14.10.2009 20:32:00 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí