Dveře, co dělí nás

Dveře, co dělí nás

Anotace: občas člověk chováni toho druhého nechápe....

Že chceš bejt kamarád
Tak proč tě zaráží, že tě nemiluju?
Že se s tím mám rvát?
Já už tě nezbožňuju

Proč ti vadí, když to říkám
Mé city pádí, já utíkám
Utíkám, mizím…
K chlapům cizím
Jiným, než jsi ty…
Tak už ty dveře zavři
Ty dveře, co dělí nás
Už ňákej ten čas
Nebo snad otevřít znova je chceš?
Tak si to vyřeš!
Sám v sobě
A nezatahuj do toho mě!

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 09.05.2008
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, kavec, Mispul
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

MOc hezký... má to pointu ;)

09.05.2008 13:55:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí