Z velký lásky

Z velký lásky

Anotace: .

Já narodil se v Sudetech
z velký lásky, říká máma
už nemám srdce v kalhotech
z velký lásky, říká táta

V tom kraji za zrcadlem,
kde to anděl dělá s d'áblem
buh přimhouřil svoje modrý voči.
Protože on ví,
že každá duše potřebuje duši.

Až prošlapu poslední boty
někde ztratím svý rezervní zuby
a mým tělem proteče všechna krev
pak vrátím svý srdce zpátky,
zpátky do Sudet.

Z velký lásky. Z velký lásky.
Autor Tecka 2, 09.05.2008
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, Myrja, a_tao, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá!

Mně už platí poslední odstavec
a hlavně poslední věta.

09.05.2008 19:36:00 | a_tao

krucihergot, to je ale hodně dobrá báseň. má to jaksi říz.

09.05.2008 19:06:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí