Kde zemřely víly?

Kde zemřely víly?

Anotace: ....

Kde byli ti
co pomoci měli
abych nezemřela
po srdeční stránce

kde byli ti
co slibovali
zachránit moji duši
když padala

tak hluboko

cítím se stlačená
připravena k výbuchu
jaderné bomby
uvnitř mého těla

a strasně toužím
aby nebyla pravda
tohle všechno

kde je spravedlnost
výčitek celého světa
když pláču
pro jedno rozhodnutí

slibovali
pomoci
ale kdo může
jsem jen žena
vytržena
z
bůhví čeho
sama nevím

jsem jen žena
opuštěná
zahanbená
zklamaná sama sebou
a jedním otcem
který nikdy nebude mužem
pro své útěky

kde jsou dny
kdy jsem milovala
a byla milována

kde jsou dny kdy jsem byla šťastná
a mohla tančit
ve vlahém dešti

kde jsou dny kdy hořkost na jazyku
nepřipomínala krev
a na jednom mém slovu
nestál celý život
-
tak strašně nevinný
Autor Jats, 09.05.2008
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Taog, PUERO, kouzelníček, Churry, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hluboké verše...

14.07.2008 23:11:00 | Bíša

Katko upřímně, tohle je tvoje NEJLEPŠÍ básnička, jakou jsem od tebe kdy četl. Dychtí po vzduchu, vyzařuje z ní osobnost a cit, tady se tvůj talent myslím projevil naplno, je úchvatná. Opravdu.

unforgettable - nezapomenutelná

16.06.2008 18:45:00 | PUERO

Ty šťastné dny nehledej v minulosti, ale v budoucnu!!! Hodně štěstí!

09.05.2008 20:26:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí