Nezmenený

Nezmenený

Anotace: Touto básňou som ukončila jedno dlhé, nie práve šťastné obdobie...

Chcem urobiť všetko preto,
nech s hviezdami v očiach dosiahnem nebo.
Letím k anjelom na krídlach lásky,
a tento deň je nenormálne krásny!

Nechcem Ťa vynechať,v srdci Ťa nosím,
v duši mi rozlievaš kvapôčky rosy.
Tvoj strašný pohľad desí ma dlho,
akoby medzi nás bol niekto vtrhol!

Neverím tomu, že budeš iný,
to skôr sa už zmenia zákony zimy...
A tak chcem urobiť len všetko preto,
nech v mojom srdci naveky je leto!
Autor Kaceeeenka, 09.05.2008
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Escheria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře jsi udělala,když jsi tu kapitolu svého života uzavřela,drž se...bude fajn:o)

10.05.2008 18:33:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí