Znamenáš

Znamenáš

Anotace: co vše pro mě znamenáš:)

znamenáš pro mě,
víc ,než jsi.
Když chodíš ve tmě,
najednou tu nejsi.

Znamenáš pro mě,
měsíc na obloze,
když sedím na dně,
vidím tě v obraze.

Život bez tebe,
si neumím představit,
když vpluji na nebe,
chceš se za mě postavit.

Znamenáš pro mě srdce,
které bije na poplach,
když podávám ti ruce,
už nemusím mít strach.
Autor Izzik, 09.05.2008
Přečteno 711x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí