Květina

Květina

Anotace: ...

Květina voní,
tvá slza se roní.
Já ti ji utírám,
květinu ti podávám.

Úsměv tvůj znám,
když se tě ptám.
Zda muže ze mě uděláš,
a ty se jen podíváš.

Chci usínat v náručí,
jenom a jenom tvém,
co mi srdce poručí,
to bude tvým snem.

Ty tvé oči září,
já listuji v kalendáři,
ať se lidem daří,
až budeme staří.

Miluju tvé vůně,
co se bytem lynou,
když srdce stůně,
už nechci jinou.

A já zase miluji tvou,
když ráno vstávám,
chci býti jedinou,
když polibek ti dávám.
Autor Izzik, 09.05.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí