Láska na úvěr

Láska na úvěr

Anotace: ... stalo se ...

Zamilovala jsem se a vzala si
úvěr na lásku. Pro pány, kteří
váhají, nezbude. Dovol mi ještě
jednou odložit splátku, osude.

Ve hře je láska, která pramení
z dotyku. Možná, že po ní zůstane
jen vráska. Plakat už nemám ve zvyku.
Třeba to bude omyl a ne láska.

Možná, že popíšu poslední linky
vlásečnic. Budu ti asi dlužna
osude, když z mého srdce a lásky
nic nebude.
Autor Hančí, 24.09.2004
Přečteno 866x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí