TY

TY

Anotace: ...

Proč jenom smutno zdá si mi,
když sny plné tebe mám,
proč, v tvých očích topím se,
pusu plnou otázek mám.

Jen jednou vidět stačilo,
tu tvojí zářivou tvář,
srdce mi v hrudi bušilo,
zda své srdce mi dáš.

Ruku svou bych ti podala,
šla s tebou i cestou trnitou,
jen nevím, zda by tvá ruka stiskla mou.
Autor susuvlacek, 10.05.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí