Jak to cítím...

Jak to cítím...

Anotace: Reinstalace v novém kabátku.

Stud a chlad zimní trasy,
já miluju tvoje oči, tvoje vlasy,
tvoje tělo plné krásy.

Snad to chápeš, slova má.
Ve tmě tápeš, samá tma,
zima, polibky, dotyky a dech.
Naše vyznání lásky v pocitech...

Velká dálka moře času.
Však ale pro tvou krásu,
stálo by za to procestovat svět
Políbit a navrátit se zpět.

Myslet na tebe je jako požehnání,
jako andělské pohlazení a milování.
S tebou být a dotyky rozdávat.
Horkost a touha, nové věci poznávat...

Chybíš mi a je mi smutno.
Mám tě rád a nebylo nutno,
neslyšet, nevidět, necítit,
přeci lepší lásku rozsvítit.

Já nelituju ničeho, žádného slova,
kdyby to šlo, udělal bych to znova.

Nikdo už nezmění moje city.
Pamatuj, že má láska jsi ty.
Uzřel jsem tvůj pohled prvotní.
A věděl, že jsi láska životní.
Autor Orichi, 10.05.2008
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Daisy.., Aka Kiss, kavec, obyčejná, Cleris, a_tao
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nazdárek, no vida zdá se že takovejhle um dělá divy :-), je to hodně dobrá báseň s rytmem, dalo by se to snad i zazpívat, možná.

10.05.2008 19:20:00 | Aka Kiss

Je to moc krásný, úplně mě to rozbrečelo. Miluju tě! <3 :-*

10.05.2008 17:35:00 | Cleris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí