Proč?

Proč?

Anotace: PROTO!!

Proč zrovna já miluji zrovna tebe
když slunce vychází a jasné je nebe?
Proč ses mi zalíbila,když dlouho přátelé jsme?
Proč když tě vidím všechno se ve mě hne?!
Proč jsem si nevšim dřív jak jsi hrozně krásná
Proč? Proč?! Není mi ta věc jasná!
Aspoň jednou opětuj mé city,
nebo skončím pod mostem skokem dobitý!

Pojď,přijď ke mě,ty můj krásný sne,
kdy objímám jí za toho jasného dne.
Autor VOODOO, 10.05.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí