Bez tebe

Bez tebe

Anotace: Patří mezi starší, ale stále ji ještěš dokážu prožít. A stále pro jednoho člověka.

Volná jak pták,
klisnou na lukách,
bez tvého dotyku
spoutaná na rukách,
ohněm bez záře,
kytarou beze strun,
pláží bez přílivu
a mořem prostým vln,
jsem nocí beze snů,
hvězdami bez nebe,
to vše jsem proklatě,
to vše jsem bez tebe!
Autor Vena, 11.05.2008
Přečteno 653x
Tipy 6
Poslední tipující: Azure angel, Moniska, ivushe, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí