ty to všechno víš

ty to všechno víš

Anotace: moje myšlenky zformulované do jakých si veršů.... snad se to bude dát číst....:)

Co k tobě cítím
To dobře víš
Vždy když tě vidím
Tak radost mám

Myslím na tebe dnem i nocí
Nic mě v tomhle nezastaví
Jo to tvojí zvláštní mocí
Co vrací mě tam

Tam; do myšlenek na tebe
Tam kde je mi nejlépe
S tebou chci jít do nebe
Bez tebe mě jen peklo čeká

V duši to cítím
To krásné mravenčení
Vždyť jen já vím
Jak tvá náruč je měkká

Teď jsi jen můj
Já nikomu tě nedám
Tak nikam nechoď a stůj
Můj život tvůj dobíhá

Když jsem s tebou v objetí
Cítím se tak svobodná
Né v citovém zajetí
Jak to někdy bývá

Jenom v tvojí blízkosti
Jsem teprve šťastná
Z tvého těla hebkosti
Mám nejkrásnější pocit

Jenže teď jsem nešťastná
Jelikož jsi daleko
Žádná tíha slastná
Teď se mnou nemůže být

Nejradši bych byla
Kdybychom byli stále spolu
S tebou spala jedla pila
Jen cítit tvůj dech

To by bylo nejkrásnější
Kdybys držel mojí ruku
Já nechci být nejsvatější
Nechci s tebou být jen ve svých snech

Já nejsem schopná cokoli udělat
Tak moc na tebe myslím
Nikdo ode mne nemůže nic čekat
Když mám ten zasněnej výraz!

Vypadám jak v drogovém opojení
Ono to tak vlastně je
Naše myšlenkové spojení
Se musí opakovat zas!

Sakra proč jsme od sebe tak daleko
Vždyť je to k nevydržení
Teď mi po tváři moře slz steklo
A stejně to nic nezmění

Bohužel nám není souzeno
Být spolu celý den a noc
Mě to není dovoleno
Prý jsme na to moc mladá!

Kvůli tomu nejsem s tebou
Kvůli mému věku
Už mě s tím všichni s*rou
Už fakt nejsem tak malá

Proč to nikdo nechápe
Proč mi všichni předhazujou
Že jsem ještě mládě
Že mám ještě dost času

Na to abych byla u tebe
Abych byla s tebou stále
Teď okrádají mě o nebe
Které jsi pro mě ty.

Ale já se okrást nenechám
Budu se stavět na odpor
Vždyť já svou hlavu mám
Budu s tebou stůj co stůj.

Vždyť už jsem to udělala
Byly z toho problémy
Všem jsem něco nalhala
Však jen trochu mě to mrzí

Takhle moc tě miluju
Udělám pro tebe cokoli
S tebou ničeho nelituju
Ale bez tebe jsem troska.
Autor ivushe, 11.05.2008
Přečteno 576x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá výpověď o síle emocí ve tvém krásném věku.

11.05.2008 10:00:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí