Osamnělý v davu

Osamnělý v davu

Anotace: ...

Nezáleží na pocitech ukrytých v tmách,
těkavý pocit v těle uložený,
nezáleží jak pluješ si na vlnách,
ten pocit nechá tě otevřený.

Otevřený zavřeným dveřím,
stojíš sám potupou promočený,
otevřený jak v nicotu věrím,
v myšlenkách zachován osamělý.

Osamělý uprostřed plna,
kříčíš to ticho smutné,
osamělý a před tebou mlha,
víš dobře jak bylo to nutné.
Autor Tiki, 11.05.2008
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí