Stýskání

Stýskání

Anotace: ... i tak se stalo... ... a toto je poslední z roku 1990-1995.

Posílám ti stýskání zalepené v obálce.
Uzrálo, jako růží poupata a lístek
po lístku žízní teď upadá.

Posílám ti stýskání zalepené v obálce.
Udusím se, spěchej, není to stýskání
jsem to já s kůží k líbání.

Posílám ti stýskání zalepené v obálce.
V řádcích je slepeckým písmem napsáno,
že listonoš někde bloudí.

Posílám ti stýskání zalepené v obálce.
K oknu ti přiletí poštovní holub,
napít mu dej a ráno ty mne živý probuď.
Autor Hančí, 24.09.2004
Přečteno 2278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí