Vraciaš mi ružu...

Vraciaš mi ružu...

Anotace: Hodila som sem jednu z mojich postarších básničiek, lebo tých nových veľa nie je. Nebuďte prosím veľmi kritický, v čase jej vzniku som mala 14 :)

Ako to spraviť? Tlačí ma čas...
Slnko je vysoko a svieti na duše,
aj keď to popieraš, láska je v nás!
Sme ako dve červené ruže...

Bránime tomu, čo stať by sa malo,
a ustlané nemáme na ružiach...
Toho v nás, čo odmieta to, je strašne málo!
Spolu strácame sa v púštiach...

V očiach mám púštny prach.
Vidím len Teba a to mi stačí!
No správaš sa ako lásky vrah,
a to už mnoho o tebe i značí...

Tŕň v srdci bráni mi dýchaniu,
a ohrozuje mi aj dušu...
Odovzdávam sa utrpeniu,
ty vraciaš mi ružu...
Autor Kaceeeenka, 11.05.2008
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí