Elixír lásky

Elixír lásky

Anotace: Som rada že už aj táto básnička stratila aktuálnosť :) Ale ako spomienka je to niekedy celkom veselé ;))

Chcem Ti ho naliať do šálky,
i keď v bolestiach sa zmietam...
Pohladí ma to v srdci dušou bazalky,
nezostalo mi nič, iba moja viera...

Schovaná v kúte,
na účinky čakám,
výsledky tej púte,
už o pár sekúnd zbadám...

Srdce sa Ti prudko otvára,
ja hľadám si tu podnájom...
Na Teba myslím; bude to zábava?
Viem, že čo robíš, nebolo spôsobené májom...

V krvi pôsobí Ti môj elixír lásky,
ja začínam sa súžiť...
Na tvári výčitiek tvoria sa mi vrásky...
Dá sa láska kúpiť??

Elixír vyprchal, Ty vyhnal si ma.
Ja sama neviem prečo a čo som zač.
Bez Tvojej lásky asi zbláznim sa...
Zostanú mi len moje oči pre plač...
Autor Kaceeeenka, 11.05.2008
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Escheria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí